Träning + jobb+jobb

ojojoj. Träningen igår gick över förväntan. Sa till Elin att vi är liiiiiite ringrostiga med betoning på lite. Har ju inte tävlar ngt mer än pay and jumpen iår (!!!!) Men det gick bra, jag ska träna hårt på att få en känsligare häst i förhållningarna, men annars hoppade han super fint och där  var tom hinder på 1.20 höjder :P Galoppen är ngt som jag är mesig med, jag tror det beror på att rolle är så stor och därför har jag aldrig vågat sätta en bra galopp på honom, men igår kom den fram och vilka språng man fick! Har ju alltid haft hästar som varit med mkt egen motor och då är det alltid lättare än med en häst du får driva mkt för att få bjudning. Men bjudningen kom fort på Rolle igår o det var skoj. Blir träning nästa tisdag igen, ska se till o få lite foto o kanske ett filmklipp med :D



För övrigt så är ju Sjögrens , både Elin & Stefan fantastiskt duktiga och de lär ut på ett enkelt sätt, allt känns enkelt när de förklarar och jag litar fullt ut på dem!                                                  



Inatt har det varit jobb, var så himla trött så jag orkade inte göra ngt inlägg igår. Idag slutade jag 10.00 och 12.00 börjar jag i Tollarp på mitt gamla jobb till 15.30. Sen får hästarna vila idag och sen blir det ridning resten av veckan. Vanligtvis brukar jag aldrig låta hästaran stå efter träning eller tävling men denna veckan hade jag faktiskt inget annat val än att göra det.

Jag undrar hur lång tid det tar innan min hjälm kommer?! Kanske idag eller imorn. Åhhhh. Varför finns det så mkt man vill ha.

Jag önskar mig

Whitaker ridbyxorna
Veredus skydd
Aluminiumstigbyglar
Equipe schabrak
Dyon träns

Och massa småsaker.
En ny kavaj är ett måste men det får vänta tills Falsterbo tror jag.

Nej byta om o käka och sen kör jag!



Jag älskar dig mitt hjärta♥

måndag natt. Eller tisdag..

är på jobbet nu. Jobbar natt mån-tis-ons-tors. Plus e i Tollarp ons tors. på dagen. Puuh. Lång vecka.

Imorgon är det dessutom möte mellan 10-12 så sen blir det väl hem o sova 1 ½ timme o sen till stallet för att bege sig mot Bjärnum o träna hos Sjögrens :) ska bli super kul, man är ju ringrostig som aldrig förr men man ska ju ta tag i det förr eller senare.
Åh. Idag beställde jag Charles Owen hjälmen, den är trots allt 1000:- billigare än whitaker, o ser i princip lika dan ut så jag blev så glad att jag hittade den på nätet. Sen får jag vänta till Scandinavium att köpa Whitaker ridbyxorna. De har säkert mässpris så de blir lite billigare. Tycker de är as fina o prisvärda. 750:- är helt okej tycker jag.

Så här ser hjälmen ut



Tycker de är himla stilrena o snygga. :)

Puuuh nu längtar jag till mina fyra jourtimmar som börjar om ca 1 timme för nu är jag trött..... Ska försöka ta lite bilder imorn på träningen. Eller fabian får göra det ;).

Vet inte om han lagt ut annonserna på hästarna. Är ju Rolle, (fuxen jag rider) som ska säljas, 2 åringen efter High Cruiser och en 1-åring efter Diynossys (med reservation för stavning) dressyrhingst







Jag vill träna. NU

åh. Typiskt att vi skulle vaccinera hästarna denna veckan, när jag jobbar natt o allt. Det är ju denna och förvisso nästa vecka som jag har som mest tid att rida. Ska se om jag i slutet av veckan kan åka till Sjögrens och träna. Jag är PEPP och jag vill vara i toptrim tills tävlingssäsongen börjar.

Det var någon som sa till mig förra veckan att vaccinationer nu inte tar lika hårt som innan, att de typ har förbättrats så att man jan rida fullt ut. (nästan) är det någon som vet något om det? Jag är ändå lite nojig så jag har tagit det lugnt nu i två dagar.

Jag vill också lägga ut en FET DISS till GPA Speed air.

Förvisso har jag haft hjälmen i tre år nu i jul, MEN det är en så pass dyr hjälm och ett känt märke så man kan tycka att den skulle hålla bättre. Första året red jag endast med den på tävlingar och sedan använde jag den mest sommartid då den är awesome att rida i och man inte bli så svettig. Men häromdagen märkte jag att något lät konstigt och kollade, då hade "ventilationsnäten" lossnat!!! Båda två. och när jag försiktigt försöker trycka de på plats så lossnar hela "skalet" och jag sitter med en frigolit bit i handen. Hm. Lite besviken faktiskt. Så på önskelistan står nu en John whitaker hjälm.

DISS


HISS




tävling



Vill ju gärna få in lite mer läsare. Ju fler läsare ju bättre uppdatering och desto roligare att skriva! :)

fredag & en lååång jobbdag

Ja, dethär med bloggande kommer verkligen o går. När jag känner jag har ngt vettigt att skriva då gör jag det, annas bryr jag inte mig så mkt.

Idag givk jag in o jobbade tre timmar tidigare alltså från 18-10 imorgon. Puuh. :) men efter det ska jag till frisören o guud vad skönt det ska bli. Ska blondera det, o så hade jag velat lägga lite grå nyans i det, tycker det är så JÄVLA SNYGGT!
Sen blir det stallet med tina o rida ut, är så skönt att kunna rida ut på fälten, får en naturlig framåtbjudning och allt känns mycket lättare. Dessutom med snösulorna så är det inga problem att rida i mycket snö. Verkligen kanonbra!

Var på pay and jump förra helgen, gick bra med tanke på vilka förutsättningar vi hade haha. Har hoppat 2 (!!) gånger i höst. Fick två ner i 90 & 1.00. Slarv i 90 och 1.00 fick jag ett stort språng in på en linje och fick inte tillbaka honom till räcket. Tränar på att gas o broms ska bli lite snabbare o effektivare. Dressyrpållen är väldigt van att gå i "samma" tempo hela tiden så där får vi jobba lite men annars en fin runda o Monika Schaller som vi var hos tyckte han var väldigt trevlig. :)
Här kommer lite bilder, är ngt mörka då blixten inte ville funka i ridhuset.