i brist på annat


1. Vem var du senast med? Om man inte ska räkna vänner så får det ju bli min andra bättre hälft, alltså JOHAN

2. Är du singel? Varför? Nej varför ska jag vara det när jag har den bästa?

3. Vad hör du just nu? Tv:n på jobbet..

4. Vad har du för planer i helgen? Planer och planer, på mitt schema står det att jag ska jobba så det är väl bäst att följa det...

5. Om du var fast i ditt rum i tre dagar med ditt ex, vad skulle du göra? Antagligen säga hej, läget och sen sitta med min mobil resten av tiden. IPHONE FREAK ;)

6. Vilken är den senaste killen du pratade med? Johan

7. Vad tycker du om tatueringar?  svar ja

8. Har du någonsin sagt att du aldrig mer ska älska någon? jag har yttrat mig så mycket i mina dagar..

9. När var du senast riktigt arg? För typ två veckor sen när jag trodde att jag inte skulle få betald semester....

10. Den värsta "konsekvens" du fått göra? hm brukar inte sätta mig i situationer med konsekvenser och skulle det hända tar jag mig oftast ur dem på ett smidigt sätt haha

11. Vad tror du personen du gillar gör just nu? han glassar och lådsas jobba

12. När gjorde du senast något som du visste var fel? Jag är aldrig säker på vad jag gör haha :)

13. Har den personen som sårat dig mest, bett om ursäkt? nej, tyvärr tror jag aldrig det kommer hända heller, (ingen vän utan en vuxen människa)

14. Vad är det största misstaget du gjort? Tillät mig själv bli sårad av andras fördomar

15. Är den personen du kysste sist, den personen du kommer kyssa nästa gång? ja i resten av mitt liv <3

19. Vad gjorde du förra helgen? Firade midsommar i skärgården med älskling och hans vänner

20. Brukar folk säga att du pratar för fort? ja speciellt när jag är nervös eller det är ngt viktigt jag ska berättar

21. När sov du senast med någon av motsatt kön? pff inatt såklart ;)

22. Tror du andra kommer döma dig från vad du har svarat? Jag har lärt mig att alla människor dömmer, även jag så svaret blir väl ja

23. Finns det någon av motsatt kön som betyder världen för dig? han betyder väldigt mycket för mig


25. Kommer du bli sårad av någon snart? Hoppas jag INTE! så kan man ju inte gå och tänka heller!

26. Vad ser du mest fram emot just nu? Att sluta på jobbet så det kan bli fredag så jag är ledig :)

27. Vad är det pinsammaste du har gjort? gått med mamma med en trosa i sandalen!


29. Finns det saker i ditt liv som förändrat dig? Ja det kan jag nog säga att det har utan att gå in på detaljer, men framförallt till det bättre!




fo

Dont like me? Fuck of, problem solved!

utrustning

Visst är det kul med märkesutrustning till sin häst och sig själv ? Jag har alltid haft bra grejer till mina hästar och sparat ihop till det jag vill ha, har aldrig blivit bortskämd med något till hästarna. Något som är bland mina favorit märken är Whitaker. Bra grejer, bra pris och SNYGGA. ÄLSKAR mina Whitaker ridbyxor.

Till Pelle hade jag också Whitaker schabraket i sammet (blått med röd passpoal) och matchande luva. Har givetvis kvar det ;) Bara använt på tävling så det har verkligen hållt sig bra. Nu har det ju kommit in nya modeller och här kommer några som jag tycker är snygga

Stilrent och snyggt schabrak

Matchande luva



Snyggt sommartäcke/tävlingstäcke

Allt detta hittar man på

http://www.chevalridsport.se/sv/



jubbedag

Vaknade av mig själv klockan 8 imorse, skönt att vara helt utvilad! Skrev ut lite papper och skrev även ut bild på typsnittet jag ska ha på min tattuering :)



Vilken tror ni det blir?  Det får ni se imorgon

Eftersom vädret var så himla fint idag så tänkte jag att jag går till bagles och tar en frukost och sitter på uteserveringen och myser innan jag börjar. Kaffe, macka och juice i solen.

Kan man ha en skönare morgon?



Det är skönt att vara lyxig



filmtips

har precis tankat ner tre filmer, jag gillar drama/thrillers så det ska bli spännande att se dom :) Ska försöka se två iaf på jobbet imorn. Lyx att få kolla film på jobbet OCH ha betalt ;)

Psykiatrikern Jane Morton, som nyligen förlorat sin son i en drunkningsolycka, tar sig an fallet Dorothy Mills. Dorothy bor på en avskärmad irländsk ö där religion och tradition har starkt inflytande. Hon står anklagad för att misshandlat ett barn medan hon passade honom. Snart efter Janes ankomst börjar mystiska händelser inträffa när ön och dess invånares mörka förflutna börjar nystas upp.


Filmen handlar om en kvinna vid namn Carole som är traumatisera efter att ha sett hennes vän Laura dödas av en hund för tjugo år sedan. Carole arbetar som biståndsarbetare i ex-Jugoslavien och börjar åka till Kosovo med två medarbetare när hon blir kidnappad av ett gäng maskerade män som arbetar med organhandel.

 

Denna ser jag verkligen fram emot, har fått super kritik!

 

 


H&M

Åh blir helt kär när jag kollar H&M hemsida, gick även förbi i stan och såg d hade enorm rea på massa fina klänningar.

Såg en jumpsuit som är såå fräsch. Eller rättare sagt två, älskar jumpsuits , sköna, snygga och man slipper känna att man måste tänka på hur man böjer sig och sitter osv, ja ni fattar.



AWESOME



Fick hem lite snygga grejer från H&M förra veckan, invigde min långklänning på midsommarafton! ÄLSKA långklänningar, jag som är lite kortare måste ju tänka på vad jag har på mig så mina ben ser längre ut, trodde faktiskt inte att långklänning kunde göra sådana underverk men jodå! Ser lång och smal ut, inte illa pinkat när man bara är 1.61 lång.

Back to work!

orättvist!

älsko & jag <3


JAG VILL MED VARA PÅ STRANDEN!!!! Jobbar till 16.30, sen ska jag hämta ut Z träns på posten och sen hem och städa och laga ett gott recept på fjärilskotletter och tzatzikisås :) Är ju inte lika talangfull som sambon min men ska göra ett gott försök! Fredag blir det familydinner hos mams som ska göra himmagjord kalops :) GOTT! Åh det är en hel månad tills jag har semester.... det är ju en eviiiiighet dit. Nu händer det mkt, K-dagarna invigning på fredag, vet inte om jag ska dricka eller vad som händer, jobbar på lördag nämligen. Veckan efter är det lite p&j för Z på onsdagen? Tror jag. Sen går jag på natt igen och då kan man ligga o götta sig på standen på dagarna, får hoppas vädret håller i sig.



Lite bortskämd häst, ska bara dricka om man håller hinken till henne, men väluppfostrad är hon allt står i gången utan grimma och allt :)
puss på dig !

passar på att länka till Emmy (syrrans blogg)


www.emmyalexandra.blogg.se



time for work

Har vairt på gymmet precis, gick väl sådär.

Var och red 3-åringen igår som fick fnatt och bockade av mig rejält två gånger så jag har sträckt till nacken och har ont i svanskotan, AJ! Så jag vill inte träna för hårt då. Efter jag hade tuggat lite grus igår så bar det av att rida Z för första gången :)

Gick super, red lite cavaletti och hoppade lite studs med sockerbitar, duktiga bebishästen :)



HAHA tyckte inte jag var sååååå liten på henne men det är jag nog, emmy tog as roliga bilder jag ser pytttte liten ut, lär ju få ha en halsrem när hon hoppas lite högre så jag kan sitta kvar.

Längtar till Falsterbo :)

Igår bokade jag min tatueringstid! Fredag 13.00 , snacka om spontant, men jag har ju tänkt täcka ärret jag har på armen länge så nu tänkte jag lika bra att göra det nu, hon sa att det var inga problem, mitt ärr är väldigt "fint" läkt och de hade tatuerat över värre ärr än det. Tippar på att det tar 1 timme att göra, Joni var ju inte där så han kommer få rita upp den på fredag också. Typiskt det blev 13.00, enda lediga dagen och då vill man ju ligga på playan men vill man vara fin får man lida pin. Jobb till 16.30 idag, 9.30-21 imorgon, ledig fredag, 9.30-21 lör 9-21 söndag. WOOOHOO Nu ska jag äta lite smalmat haha knäckemackor med keso, MUUUMS

Lunchtime

Nu ska jag äta min sallad som jag köpt på Bagles i stan, bara för att dom har de godaste salladerna! Och såklart sallad innehåller inte så mkt kalorier, ingen sås till så det blir a lá naturell ;)

Ja det blev verkligen slarv med träningen förra veckan, får försöka ta igen det nu. Imorgon så tar vi ett pass och ons tors, fre. Tränar ju givetvis blandad träning. Vill få lite fastare & starkare armar och lår, men det verkar ju funka bra iaf. Johan han mäter och har sig haha. Han sa - Du kan int kolla vågen, man får mätaq kroppen precis som Anna Skipper gör i Du är vad du äter.

Blev varken så mkt onyttigheter elelr sprit i helgen. BRA DÄR!

Ps. HERREJÄVLAR vad folk är förvetna och fyfan vad kul det är att driva folk till vansinne haha. Kul att alla bryr sig och att de måste ha koll.

Det kan ju bara betyda en sak att folk bryr sig så mycket. DEN SVENSKA ANUNDSJUKAN ELLER?

ÅH! Förresten, har börjat spåna efter en ny tatuering på armen, alltså ingen halv sleev eller ngt sånt utan en text på underarmen som ska täcka mitt fula ärr jag har.

Har nog hittat text, ska bara beställa tid med :)



Har gjort min första här av Joni, AWESOME

14.34

klockan går alltid sakta när man inte vill annat än gå uuuuuuuuuut. Så jag fick nöja mig med att shoppa lite på nätet.
Köpt detta än så länge.

Vinrött till skimmlar är bland det finaste jag vet!! Z kommer bli sååå fin.





Träningskydd.

Och jag fick en blå Cavallo stjorta till tävling

Satt och kollade Skyrup, de har p&j ganska ofta så det får nog bli någon runda dit i juli också tror jag.



Schteeeek helgen är över

ÄNTLIGEN hemma.

nja skämt o sido, varit i Stockholms skärgård hela helgen, åkte i torsdags och hemma i lördags natt. Jättefint och mysigt har det varit, tog inte sååå låång tid att köra som jag trodde.





Jag & älsko



Finast i världen





Jag innan vi åkte :) Tyvärr försvann alla lockarna i vinden när vi åkte båt ;)

I söndags åkte vi och hämtade emmys häst, GUUUD så fin hon är! Jag Emmy, Lena & Jeanette, allt gick jättebra och hon var så duktig, hon har bara åkt lastbil innan men var superduktig. Packade upp allt i stallet och fixade, hon fick en skitfin hage och jag längtar så tills imorn när jag ska rida henne !!! :)

Emmy har redan planerat att vi ska ut på p&j och hoppa om 2 veckor, ja bara bebisbanor, men kolla hur hon är liksom, hon är ju helt igång så det ska inte vara ngn fara.

Folk har så himla mycket bry om hur man rider och sköter sina hästar, hur ofta man tränar & tävlar och ditt o datt.
Jag tycker såhär, känner jag att jag kan hästen jag rider så spelar det ingen roll om jag ägt hästen 1 år eller 1 vecka, nu påstår jag inte vara proffs men för att ut och hoppa 80 cm kan det nog kvitta. Där är minskäl de som rider riktigt illa och beter sig illa ute på tävlingar som haft sina hästar länge så hur tänker man då? Det är väl bättre att tillsammans med sin häst lära känna varandra, och hur gör man det om man sitter och rider i sin paddock dag in och dag ut.? Det är meningen att man ska utvecklas och ha kul med sin häst!


Längtar otroligt till FALSTERBO om en vecka! Ska kolla Lenas häst som är i final i 6-års championatet. Ska bli skoj att se, Olof Smith rider henne. Sen såklart SHOPPING och hästar. Blir bara över dagen då jag & Emmy jobbar hela veckan sen. :( Har "gjort" Falsterbo så många år så det känns som jag har been there done that så att säga.

Imorgon ska jag även rida tösen ( 3-åringen) och sen vidare till Z och rida henne hemma för första gången. Ska bli suuuuper mys!

Jahaa, bara 9h kvar tills jag slutar, så det lär bli fler inlägg ;)





Timbuktu- klockren text

kan inte få den ur hjärnan! Den är sååååå bra

 

 

Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig

Hälsa till satan
Vi hörs

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas
Du får leva med dig resten av ditt liv

Att du lever med det i all evig tid


trouble in paradise

haha NOOO, lite bekymmer kom vi ju på, ingen sadel? Haha smart där! Nej men det löser sig, vi hinner inte köpa sadel i helgen så ska kolla om vi kan låna en som förhoppningsvis ligger bra givetvis. Sen får vi knåpa ihopa ett träns och resten har vi ju, typsikt när man säljer att man gör av med allt. DUMT. MYCKET DUMT.

Idag har varit full rulle, direkt från jobbet, hämta upp sis åkte och red 3-åringen på fältet för första gången, det var Kur träning för Aspnäs på Willands så vi kunde inte vara där. SUPER duktig var hon. Lite pigg haha men det är väl unghästar.

Sen iväg och kollade upp boxplats, jättemysigt litet stall med superfin ridbana med hindermaterial. GREJT! Innan vi hittade nummert till kvinnan med stallet stannade vi hos grannen som också har hästar och frågade henne om hon visste nummret, hon berättade att hon hade massa unghästar och diverse och inte hann med alla och några skulle säljas, hon fråa mig och Emmy om vi ville hjälpa henne hoppa hästarna för hon själv inte vågade. Snacka om att man är eftertraktad överallt haha :)
Ja det får vi se hur det blir, först ska vi sikta in oss på vår stjärna.


I em har jag hämtat tält och fixar sovsäckar och liggunderlag så HERE WE COME STOCKHOLM/SANDHAMN HAHA

Sista jobbnatten imorn drar vi!



Fyndade två klänningar för lite sedan. BikBok har fantastiska rea dagar och massa snyggt! Känns rätt gött att man fortfarande har xs

wooop wooop

såg mina lönebesked precis på mailen. Man ska inte skryta meeeeeen dom var NAAAAAAJS. Men har man två jobb så jobbar man ju 24/7 så jag är totally värd det.

Sen har jag ju 10% på försäljningen på 3-åringen som väntar, har ingen aning vad de begär för henne men med tanke på stam, att hon är sto, snygg att titta på och hur cool som helst så tror jag nog det landar runt 80 000:- skulle tippa på det, hon är ju väldigt utvecklingsbar. Emmy ska med mig imorn och kolla när jag rider, ska be henne filma lite klipp :) DÖ söta dom är som äger henne, bad inte ens om att få procent på försäljningen och de sa självklart ska du ha 10% , sånt blir man verkligen glad för.



nu ska vi mysa tillsammans på jobbet :)

natttti


bildbomb



Lillebrors student förra helgen



Jag & mams



sis & jag





finaste syskonen <3





finaste hästen



kjvnsdkjvnksfjbnzdkvjnzd ********* blogg.se

när man för en gångs skull ska lägga in massa bilder funkar inte blogg.se och laddar inte upp bilderna eller inläggen utan att jag behöver göra om det hundra gånger

INTE SÅ FARLIGT JOBBIGT NEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ



jobbbbbbaaaa

shhhha shhhha bloggen

Haft en riktigt fin långledighet, eller nja varit på utb och sedan ledig fyra dagar :) men inte är det ngt sommarväder så det blir ju inte mkt vettigt gjort.

På torsdag bär det iväg mot skärgården i Stockholm, rättare sagt Sandhamn, ni vet där alla snorrika bor. Japp dit ska vi. SCHHHTEEEK haha. Hoppas det blir regnfritt. Ska bli mysigt med en miniweekend på fyra dagar och komma iväg lite och åka båt och lyxa oss med massa god mat.

Jag är sämst på att blogga haha, men även om jag uppdaterar 1 gång i månaden är folk inne och läser varje dag ;)

Dessa två dagar har jag varit på lite hemliga uppdrag med syster min :) Haha skämt o sido, men min syster har köpt en såååååå snygg häst som jag också ska få rida och tävla, denna hästen går inte av för hackor inte. E: Garibaldi (toppstammad dressyrhingst, ngn sa den låg rankad 1:a ?) Hingsten Totilas är efter denna hingst. Ska bli så enormt roligt så jag finner inga ord!

Har gjort mina naglar hos duktiga Ida på Parfymeri M i stan såhär snygga blev dem






skvaller

syrran tipsade om två skvallerbloggar i kristianstad haha, trodde intee det existerade men tji fick jag

Här kommer adressen

skvallerkristianstad.blogg.se

kristianstadskvaller.blogg.se




soooommar

Sista dagpaset på jobbet idag, går över på natt på måndag, det innebär näatan 4 dagars ledighet! WOHOO
Idag är det inget vidare väder ändå så jag deppar inte över att sitta inne ;) Jobbar till 21.00 ikväll så håller på att roa mig med att sitta vid datorn och läsa massa meningslösa bloggar och kollar shopping, men käre sambo fick en halv förmögenhet tillbaka på skatten och jag fick inte en kr så jag hoppas han unnar mig en romantisk middag elelr ngt, fick ju en underbar bukett med liljor vita och röda osor förra veckan så tror inte det blir blommor idag :)

Funderar på om jag ska köpa ett par Jeffrey Campbell skor eller inte? Åh dom är ju så jäkla snygga men passar de mig?



Fredag imorn: FULLT UPP, frukost hos Emelie, vidare till gymmet vid 11.00 för att sedan hem och fixa sig och dra på lillebrors student när han springer ut 13.30 på Söderport gymnasiet.

Lördag: Träningspass med johan på morgonen, sen är lördagen oplanerad än så länge

Söndag: Rida tösen, och sen stå som funktionär på Gärds hopptävlingar :) hoppas vädret är fint, hästar o sol kan väl knappast bli bättre?

Lite bildbomber

söta ia och jag i parken


Stranden för en vecka sen :)



Två osminkade röda kräftor efter en heldag på stranden haha




Söta tösen & jag



Danzös sto Född: 2008 E: Danzas




DANZAS , ganska lika ;)




DANZAS 1058


Född 2001.
Svart, bläs, vt ul, 4 vt ff.
168 cm.
Ägare: Ängagården & Landgestüt Neustadt/Dosse.
Godkänd i: Oldenburg, Berlin-Brandenburg, Sachsen-Anhalt, Mecklemburg-Vorpommern, Sverige.
Bruksprov: Danzas fick 9,0 i skritt, 8,83 i trav, 8,33 i galopp, 9,5 i lynne, 9,0 i prestationsvilja/samarbetsvilja och 9,0 nervstyrka. I ridbarhet fick han 9,75.

long time no see

hej o håååå

Lite bilder kommer här.

Rider numera en 3-åring sto E: Danzas

TILL SALU