smurf up!

Idag har jag börjat med mitt bokskrivande. Ja det är fakitskt sant. Ingen bok som ska tryckas på tryckeri alltså men en bok som ska vara färdig om ett par månader tänkte jag. Vad tror ni jag ska skriva om? Någon som har några gissningar? :)

Jag kan säga så pass mycket att det kommer bli många härliga skratt !

Häromdagen pimpade Emmy vår v50. haha Gammelsmurfen hänger i vår bil, han är sööööt!


alla skulle ha en syster som Emmy :) Hon har alltid galna upptåg och vem kan säga nej till Emmy?! <3

28 000:-

fick ett sms av min sambo innan...





Ja det kan man ju undra vad det kan vara? Shopping för 28 000:- ? Eller?

Stallet dit vi flyttar 1 okt.

Glömde ju visa er det fina stallet vi ska flytta till!!




Stallet med stora luftiga fina boxar




Det "lilla" ridhuset , :) med hindermaterial, 10 meter från stallet. Det kallas LYX and I like it

Stallet dit vi flyttar 1 okt.

Glömde ju visa er det fina stallet vi ska flytta till!!




Stallet med stora luftiga fina boxar




Det "lilla" ridhuset , :) med hindermaterial, 10 meter från stallet. Det kallas LYX and I like it

stamtavla

Har egentligen bara haft en häst med stamtavla och det var Pelle aka Europé. Han var E. Steinbeck-Labrador och det är ändå inget WOOOOOW WOOOOW WOOOOW idag. Idag ska man ha hästar efter Baloubet de rouet, eller Quite Easy, Cardento eller de typiska Holländska eller tyska stammarna av elitklass typ Contender mfl. Zangescheide stuteriet är också populärt, ja som sagt jag kan hålla på här i evighet..

Idag finns det en uppsjö av fina hingstar och visst hade det varit skoj att ha en toppstammad häst? Men som sagt allting kan hända. Man kan ha stor framgång utan stam, det vet jag. Och jag har lärt mig otroligt mycket, Min d-ponny ( Bakkegards Akvavit) som jag hoppade LA med hade ingen stam, fuxen som jag tävlade för försäljning hade ingen stam och det var en häst min tränare Stefan tyckte var trevlig ändå.




Men vad säger ni om den här stammen? Den är inte direkt att leka med

For Feeling
04964350
1069
For Pleasure
95185
Furioso II Furioso xx
Dame de Ranville (SF)
Gigantin Grannus
95016
Goldi
Mien Droom Monaco Marcio xx
Ahnenranke
Grandessa Graphit
Lametta
Norie (SWB)
04891092
27809
Little Boy
756
Ladykiller xx Sailing Light xx
Lone Beech xx
Marietta Heidelberg
Ermelinde
Nora
15569
Nepal
390
Polarstern
319
Daisy
4968
Nike
10062
Verdi
434
Chilliwack
Fadern är den välkände For Pleasure som tillhör de mest framgångsrika hopphästarna i världen. For Pleasure har ett avelsindex i hoppning på 155 i Tyskland och ligger därmed på delad 7:e plats. Ett 20 tal avkommor har varit framgångsrika i svår klass, flera på högsta internationella nivå. Modern Mein Droom är ett hannoveranersto e Monaco. For Feeling vann sitt bruksprov 1999 i Adelheidsdorf med ett totalindex på 135.18. Han segrade även i hoppningen. For Feeling deltog vid finalen i Bundeschampionatet 2002 och har nu meriter i svår klass hoppning. Hingsten godkändes för spermaimport till Sverige 2003.

När Little Boy 756 godkändes i Sverige som 15-åring fick han exteriöra utlåtandet; mycket god ridhästmodell, välansatt något kort hals. Välliggande bogar, stark rygg. Välbenad med korrekta mycket goda rörelser i skritt och trav. 88988=41 poäng.

Little Boy hade 9 på benen, det är ovanligt! Alltså till fördel!
Little Boy har segrar och placeringar i svår hoppning t o m Grand Prix.

Jag tycker det verkar som denna hästen har framtiden för sig? Tror inte ni deT?

work

duschat, käkat och ska klä mig o dra till jobbet. ÅH har ingen mat med mig till jobbet idag. INTE smart. Får köpa ngt att ära i em.

Nu håller jag alla tummar och tår för syrran tills på torsdag ! Hoppas hoppas hoppas! Var o kollade på stallplats igår med, stoooora fina engelska boxar och ridhus, och longeringskorall och hagarna ska vi inte prata om, spolspilta mm jag kan fortsätta hur länge som helst.. :) Skönt att kunna hålla igång Z under vinterna så hon e fit for fight i vår :)



Måste dra till jobbet nu!!!!!

möte.

Idag har varit en händelserik dag, (än så länge och klockan är bara 11.00!) Har tvättat och städat, handlat lite, varit på tandläkarjakt. JA det säger väl en hel del. Har varit avskriven från tandvårdshuset och behöver nu en ny tandläkare, har ringt en del och sen sa johan till mig att ringa och fråga tandvårdshuset igen om de tar in nya, ja visst det gjorde dom. jag fick tid den 26 OKTOBER! ÄR NI HELT SLUT ELLER? Jag har typ inflamation i tandköttet och har ont och ni ger mig en tid om TVÅ MÅNADER. Kiss my ass!

Så det slutade med att jag gick på jakt i stan, perfekt eftersom man bara bort ett stenkast från city :) Hittade en på samma gata där jag bor :) Inne i city och gick upp till dem, visade sig jag fick en tid redan nästa vecka! THANK U



Nu ska jag och emmy på lite hemligt uppdrag :) Sen ska jag följa med henne på ett viktigt möte kl 14.00. Vi håller tummar och tår, detta kan bli RIKTIGT BRA SYRRAN!!!! <3


mysmåndag

Ems är här, vi kollar på VH1 på gamla låtar och väntar på att vi ska köra o kolla på en häst :)

Det reeeeegnar och åskar så idag blir det en hel innedag med mys bara.


a dream come true

sjukt ändå hur allting bara kan blåsas bort på en sekund. Bokstavligt talat. Ena sekunden är allt som vanligt och nästa kan allt vara borta. Allt detta på grund av val vi gör i livet, men varför väljer man fel val då? Och hur ska man veta vilket val man förväntas göra för att det ska bli rätt? Nej det vet man inte, och verkligen, vi lär som vi lever det är en sak som är sant. Jag lärde mig igår. Jag har gjort ett val nu, eller kanske inte ett val, men jag är medveten om det val jag kanske kommer att få ta. Det känns skönt att ha pratat av sig och diskuterat. De valen som är svårast att göra är de som man förnekar.
På samma gång idag har jag lyckas gråta två gånger på jobbet idag, inte pga jobbet för guds skull. En gång pga av mig själv, jag var/är så besviken på mig själv och jag är så dum när jag låter det gå ut över den jag älskar mest av allt. På en timme lyckades det vända och jag fick ett sms som INTE bara har gjort min dag utan kommer göra hela mitt liv! Jag kunde inte bara kontrollera mig , känslorna tog överhand och gud vad glädjetårar är det vackraste som finns.


bebishästen

Visst är hon för söt! Första gången hon var på gärds och hoppade (inte för Piia) utan när vi var där själva :)





Fina  Z


älska Gina tricot

Jag har alltid gillat att gå in på hm:s hemsida och kika runt, som tidsfördriv ni vet? Men sen de gjorde om hemsidan TOTALT så tycker jag inte alls om den, gillar inte bilderna, de är liksom mindre och inte alls som innan, STOR DISS till det. Vilket i och för sig är bra för det har gjort att jag har shoppat mindre på nätet haha.

Gina tricots hemsida var från början jättedålig, dålig strukturering, dåligt med kläder överhuvudtaget och kass hemsida.

NU däremot tycker jag Ginas hemsida har fått ett lyft, massa snygga kläder på hemsidan OCH det är lätt att hitta och kolla på bilderna.

Hittade denna skönheten, jag har alltid velat ha en sådan här tröja, problemet har varit att alla kostat runt 1000:-lappen, denna går på 399:-

SNYGG VA?!

NEJ! jag måste sluta vara linslus på fyllan

hahahaha jag dör av garv! Emmys kompis Amanda har lagt upp en fyllebild på mig och henne sen k-dagarna på sin blogg, den är tydligen tagen på Hessle vilket jag då inte har en blekaste om, men jag ser full och glad ut iaf . MEN ÄNDÅ ASGARV!!!

http://www.finest.se/amanda



jobb

Jobbar idag, 9.30-21

Var på Steakhouse igår med lite vänner, hade lite avskedsfest för söta Lotta som ska vara en månad i Montenegro. Kommer såklart sakna henne!



Såhär snygg gjorde syrran mig i håret igår! Fick jätte mycket beröm att jag var snygg i håret, och det var jag ju med! Emmy är bäst på sånt!!



Nu sitter jag på  jobbet och ska käka pasta . MUUUUMS





Ute med Z innan vi stack till gärds och ko...

img_1613 (MMS)

Ute med Z innan vi stack till gärds och kollade


a serbian film

Medans jag sitter på jobbet och slutar om en timme så passar jag på att lägga upp ett tidsinställt inlägg. :) Kommer väl antagligen åka hem o sooooova direkt. Hostan börjar avta, men jag jobbar ju 11 h vaken och har endast 2 h jour. Vilket är svårt att klara en dag på endast två sömntimmar. Idag är det dessutom höst i Kristianstad...  :/ både bra och dåligt, jag tycker det sak bli mys, men det är - när man har häst om man inte har ridhus.

På tal om höstmys och filmmys så kommer Johans kompis Jacke från Stockholm till oss idag, han har tagit med sig " A Serbian Film". Jag har inte sett den, har hört OERHÖRT mycket om denna film, bland annat av arbeteskollegor som avråder mig från att ens se den, och när jag hörde att de våldtar spädbarn så fick det mig att nästan kräkas! VEM I HELA JÄVLA VÄRLDEN KOMMER PÅ EN SÅDAN PSYKAD FILM? Alltså hur sjuk får man lov att bli? Har kollat trailern endast för att de vad det är för psykon, ja bara låten i trailern blir man ju helt vrickad av. Nej jag är verkligen inget fan av sådana filmer, inte när barn och djur blir utsatta, det är bara inte rätt!

Ni som har sett den, vad tycker ni?


Idag blir det lite andra to do things

• Städa
• Handla
• Bara ha en ta hand om mig själv dag så jag blir frisk :)



trött AB

åhhh!! Jag hatar telefonköer! Jag hatar att de säger att just för närvarande har vi lång kö. försök igen lite senare.... OM en halvtimme tar telefontiden slut... ÅH!! Och så kopplar dom ner samtalet?!  SICK


Usch. Feber, hosta, kallsvettningar. Alved...

Usch. Feber, hosta, kallsvettningar. Alvedon slut på jobbet. Grejt natt det kommer bli.


instaaaaagraam

älska. Önskar jag hade haft en systemkamera ibland. Det är roligt att trixa med bilder. Vad tycker ni? Vilken blev bäst?



Originalbilden från Iphone







Jag gillar 1:an bäst, vad tycker ni?



Dyón working collection

Åh idag har jag o sis haft mys hela dagen, :) eller mest syrran hon somnade typ 2 timmar, medans jag försökte sova men pga rethostan så gick det inget vidare så jag satt o kollade runt bloggar och hästprylar. Finns så mkt fint man vill ha. Men jag o Emmy bestämde oss för att beställa ett Dyón träns från working collection och nä vi har sparat ihop pengar så blir det förbyglen med.

Såhär ser det ut



fast givetvis ska vi ha det i svart



Gillar det där med detaljer, det gör att det ser snyggt ut, tycker också om käk knäppningen och diverse små detaljer på detta tränset



Cross bridle också från dyon. Riktigt snygg!



Sitter just nu på jobbet, ska kolla på film nu tänkte jag. Är RIKTGIT seg i kroppen, hostan och halsonten börjar bli dryg nu. Och när man dessutom sovit dåligt inatt och ska jobba till 10.00 imorn så känns de sådäääär. BIT IHOP!


Så går de om man somnar hos syrran!! <3 lo...

img_8102 (MMS)

Så går de om man somnar hos syrran!! <3 love u


Jag o Z i transporten :) sååååå duktig hon...

img_5924 (MMS)

Jag o Z i transporten :) sååååå duktig hon var, fick fin kritik av piia som kände igen Mig efter alla år :) tyckte z hade mycket fin bakbensteknik och hade helt rätt inställning. Hon hoppade mur och kombination och tunnor och lite svårare linjer utan bekymmer. Det går bra nu helt enkelt!


dålig

ja här har det varit dålig aktivitet må jag säga, har faktiskt haft andra saker att fylla mitt intressanta liv med haha ;)

Fredags jobbade jag och sen blev det en lugn hemmakväll med Johan bara, lördagen var jag och red på fm och sen på 70-års kalas hos johans mormor för att sen dra vidare till krfätskiva hos Hjalmarssons. Mycket trevligt. Söndagen skulle vi egentligen åkt till Gärds o träna men ja hallå hur tänkte jag där? Ems kom hem till oss och vi hade mys dag. Och sen igår fick jag ett mess av jenka och frågade om jag ville hoppa in o ta hennes plats imorn på Piia träningen, ringde Emmy och hon sa jag fick göra som ajg kände för. Men det handlar ju inte om att hoppa hus, det handlar om utbildning och att gå rätt fram så jag tänkte varför inte? Ska bli kul, har ju tränat många år för Piia med min d-ponny jag hade, gick från att vara livrädd till att hoppa LA hoppning och felfri terräng i Lätt klass som det hette på den tiden. :) Inget man glömmer sådär, idag vågar jag fan inte hoppa en liten stock bara :/ haha, ja man förändras verkligen, men hoppningen har alltid varit det jag brinner för.



Såhär såg det ut sist, då tittade vi på, ikväll ska jag vara med :)


Imorgon händer det roliga grejer, fick ett...

img_9887 (MMS)

Imorgon händer det roliga grejer, fick ett erbjudande jag inte kunde säga nej till


Soffchill på jobbet, allt som var planerat...

img_1625 (MMS)

Soffchill på jobbet, allt som var planerat under dagen är gjort. Slutar 20.00 ikv. Skönt att få sova hemma och sova ut inatt. Har varit en tuff vecka. Tävlingen inställd imorn pga mig. Blir träning på söndag istället. Bättre att gå det hållet? Vem tror jag att jag är egentligen? Någon super ryttare? Träning ger färdighet. Så jag blickar framåt. Och jag längtar. För det kommer bli bra det vet jag


Jag hatar att vara svag. Varför föddes man...

Jag hatar att vara svag. Varför föddes man inte helt orädd? Jag hittar inga ord som beskriver min besvikelse. Fan.


black

Kärlek är inte svart och vit. inte min kärlek.

Jag är lyckligt lottad, jag har de absolut bästa. Och jag skäms inte för att säga det. Blod är inte alltid tjockare än vatten, och tur är väl det. Tur för mig. För var hade jag stått idag annars om det inte vore för min "vattenfamilj", ja ni fattar, inte min blodsbands familj. Knepigt det där med plastmammor och lådsas syskon. Eller hur? Eller inte för mig, för mig är det jätte naturligt. Jag har en syster och en bror och två mammor. Nej inte lesbiska givetvis, men jag har två mammor på olika håll, och vet ni vad? Det är suveränt!

En tjej sa till mig i lördags när jag presenterade mig som - Hej Gabriella, Emmys syster. Personen i fråga ser förvånad ut och svarar - Hej, är ni verkligen helsyskon?  Egentligen tänkte jag inte svara, för vad spelar det för roll egentligen? Vad spelar det för roll för andra om vi är hel/halv/lådsas eller inget alls? Nej ingenting.  Jag blev nog bara förvånad och svarade nej det är vi inte. Bara så. För varför spelar det någon roll? Jag älskar ju er



nattajubb

You know what? i dont give a fuck


Soffhäng och bok. Håpas du trifs i fengels...

img_1746 (MMS)

Soffhäng och bok. Håpas du trifs i fengelset .


vauugen

nu har jag vaknat, väcktes av jobbet på Orana. De ringde o fråga om jag kunde börja tidigare på fredag, ska börja 13.00 istället för 14.00, sen har jag fritt förfogande på hela utslussverksamheten att planera hur jag vill! Snacka om förtroende, så jag får lägga upp dagen precis hur jag vill, har i stort sett bara två planerade saker för dagen. Ska bli skönt!

Har sovit tills nu och ska jobba i Tyringe inatt så får ju köra lite tidigare, blir att packa väskan för imorn efter jobbet ska jag o Z träna :) ÅÅÅÅ vad skoj det ska bli. Haha såg jag hade anmält Z till 1.00 istället för 90. Och där finns ingen 90 så nu får hon gå 1.00 iaf :P Ja det ska nog gå bra, bra grundgalopp så ska vi nog ta oss runt fin fint!

Emsan hade köpt nytt träns till henne, är sååååå nyfiken på hur det ser ut!





Nu lagar jag ungsstekt falukorv med sås och bulgur, MUUUMS :)



ruby

Fick smutta på ett vin som peppar hör och häpna är rött och hade en riktigt trevlig smak. Jag är verkligen ingen rödvinsdrickare men detta var inget "typiskt" rött vin, ganska milt och en fruktig eftersmak.
Inte speciellt dyrt heller, ska passa bra med ost.




film till inatt

Håller på att ladda ner film att kolla på nu när jag går på tre nätter på jobbet.

Let me in & Water for elephants









på tal om jobb så fick jag glada besked igår! just wait and see... :)

there is..

there is no such thing as a grown up... It does´nt exist.

shopping

varit på stan med ia och hittade lite fynd :)



mobilväska på hm 49:-



mysbyxor 49:- cubus



sovrummet blev pyntat :)

från BoRett

Sitter på jobbet, håller på att fixa för k...

img_2599 (MMS)

Sitter på jobbet, håller på att fixa för kvällens mat, ska laga flygande Jacob :) inget jag brukar äta men det ska nog gå bra, jag är ju läskunnig så det är ju baaaara att följa receptet haha. På ons eller tors ska jag åka och hoppträna :) peppad inför lördag då bebis hästen ska hoppa en likadan klass som i helgen fast denna gången ska jag hålla koll på banan. På kvällen blir det kräftskiva , å jag som fortfarande inte lärt mig äta kräftor får äta något annat gott :)


trött söndag

söndag och ångest för att jobba heeeela veckan ... Mån och fre på Orana ( behandlingshemmet) och tis, ons ,tors på mitt vanliga. Sen är det iaf Ringsjön att se fram emot på lördag! :) Tror det kommer släppa lite tills dess, hade varit bra att komma iväg med henne i veckan.... Kanske kan fixa det ;)

Igår var jag o sis ute på Banken :) Men Ems blev trött och gick hem ganska tidigt, som tur var fick jag vara med hennes kompis och sen träffade jag lite annat folk och satt o traggade, kebabrulle på vägen hem och sen i säng.

Undra om det blir scream 4 ikväll.....



knas

min dator var heeeel knas igår kom inte in på bloggen och hade inte ork att mobil blogga. Tävlingen gick suuuuuper igår! Är så glad att Z skötte sig så bra! Jag råkade ju missa ett hinder så jag blev ju utesluten, men domaren var så predagogisk och snäll så hon lät oss hoppa klart hela banan innan hon sa ngt. Sånt blir man väldigt tacksam för :)

Här kommer lite bilder








Z glänste verkligen och var inte en häst i mängden om man säger så. FINA HÄST!

SMS-inlägg

img_1348 (MMS)


tips för blondiner

Ville bara tipsa er om vilka produkter jag använder nu när jag nyligen har färgat mitt hår blondt hos frisör. Man ska inte ge sig på dessa produkter om man färgat hemma då man kan få alla möjliga färger, rosa, lila grönt osv. Har man inte råd att färga sig hos frisör ska man heller inte ge sig på och tro att man kan rädda det med frisörshampo/produkter.

Jag använder Silvershampo från Lóreal ( endast ca 1 gång per vecka då det är väldigt uttorkande och jag inte har speciellt mycket gula nyanser)

Hårinpackning/Shampo i 1 ett. Håret känns som silke! RIKTIGT BRA

shampo Shine blond

Spreybalsam med värmeskydd!

Har verkligen blivit frälst i att bara använda frisökprodukter, innan trodde jag inte att det gjorde så stor skillnad som det verkligen gör, och mitt hår har blivit mycket fylligare sen jag började använda dessa.


äntligen hemma

lugn journatt, det behövdes, hjärnan var verkligen trött. nu har jag landat hemma och käkat myst med sambon som jag inte har hunnit se till så mkt av i veckan, :( sover hos mamma inatt eftersom vi åker tidigt imorn, så vi ses inte mer idag heller.

Nu ska jag packa ihop tävlingskläder,ridkläder o allt annat som ska med till mamma ikväll. vi ska käka pizza o ha mys o ladda för imorn!

Fler bilder på min snygga jacka som kommer från Stablestori i Kristianstad





Har väl egenligen inte så mkt mer att tillägga, ska lägga mig på soffan, läsa och koppla av.

Vardagslyx kallas det

Det blev jour inatt med, ett och halvt dyg...

Det blev jour inatt med, ett och halvt dygn i sträck... Känns bra , åtminstonde i plånboken


Ibland ska man ha lite tur att fjäska till...

img_3901 (MMS)

Ibland ska man ha lite tur att fjäska till sig något :) ska ha den på tävlingen!


trött AB

usch sista natten på vanliga jobbet inatt, slutar om en timme. Ska sen börja 14-21 och ev journatt på det, fick besked på det senare idag. Men det skiljer sig lite då det är hel sovande jour, på mitt fastaa jobb har vi 11 h vaken natt och 2 timmar jour och det blir inte mkt sovande där inte. Idag ska jag joba i utslussverksamheten, det är faktiskt roligt där, man joar och träffar de tjejer som kommit så långt i sin ehandling att de är på väg att slussas ut och de bor i egna lägenheter och så stöttar man upp. Skit kul, älskar verkligen det jobbet!!

Idag ska jag åka till Stablestore och kolla på en Kingsland tröja att tävla i, sjukt fint tycker jag, tycker nästan det ser lite överarbetat ut att ha kavaj när man ska hoppa 90 cm på unghäst, jag har  ju en skitsnygg röd kavaj men den får åka fram senare i vinter tycekr jag när vi tävlat lite mer.

Igår var jag på konsert med jobbet i hässleholm, kollade på ett band som heter Future Idiots, spelar skate/punk, jag gillade det som faaan faktiskt, crazy killar på scen som gjorde ett skitbra jobb! http://www.futureidiots.com/
Här är deras officiella webbsida, man kan också lyssna på deras musik på myspace.


taggad

ja då var det på det igen! Jag kom hem 10.30 efter jobbet inatt, älsko hade gjort suuuuper frukost med frallor, nypressad apelsinjuice och massa gott. Och så stod där ett paket med RÖDA ROSOR. Han kan verkligen om han vill, jag älskar blommor av alla de sorter så jag hade blivit glad för vilka som men är väl extra svag för rosor antar jag.

Sen somnade jag på soffan och sov till 16.00, så det blev inget stall, tog det lugnt, duschade och mannen lagade mat. Man börjar bli rastlös sista vekan på semestern haha så man får väl passa på att bli uppassad, det är verkligen ngt jag kan vänja mig med :P

Nu sk ajag snart bege mig till House of bagles med Lotta och dricka kaffe sen är det jobb inatt, möte 10-12 och sen stallet, träffa Ia och planera min 25-års fest lite sen jobb sista natten.

Såg innan att alla bilder inte dök upp när jag mobilblogga? Vet inte om man bara kan lägga in en? Någon som vet?





Sen k-dagarna hos Emmys place



Fixat lite med bilder. Jag & emmys kompis ...

img_4116 (MMS)

Fixat lite med bilder. Jag & emmys kompis rebecca och sista bilden jag & Amanda


Haha kollar igenom mina iphone bilder och ...

img_8093 (MMS)

Haha kollar igenom mina iphone bilder och hittade denna som jag tog när vi gick genom safariparken, snacka om att jag ser pytteliten ut haha. - hej jag vill också vara med på foto haha


Snaaaaart slutar jag :) 1 h kvar!! Emmy by...

Snaaaaart slutar jag :) 1 h kvar!! Emmy byter av mig så hon kommer om 30 min. Jag är inte sååå trött som jag trodde, sover kanske inte så länge och sen åker jag nog till stallet och rider Z , har inte ridit sen jag hoppade henne i helgen.


Nu slutar jag mitt 26 h pass om tolv timma...

img_7576 (MMS)

Nu slutar jag mitt 26 h pass om tolv timmar. Alltså imorn kl 10.00. Puuhhh, jag ska aldrig boka in dubbla jobb mer, spec med tanke på att båda jobben jag har är så långa arbetspass. Lär nog sova länge imorn :) får ha tisdags mys imorn, hoppas det regnar så ska jag bara lata mig och kolla film. Resten av veckan ser ut som följande, mån-ons natt. Tors 14-21 led fre- sön och då är det mys med familjen.


Back to reality

img_5856 (MMS)

Back to reality


07.52

japp, jag vaknade av mig själv! duktig va? haha. Jag sov ju i stort sett halva dagen igår pga förkylningen så det var väl fair enough att vakna nu, ska dessutom och träna med Z med syrran ska hämta henne om drygt en halvtimme. Vädergudarna sa att det skulle vara dåligt men solen strålar hos mig iaf :)

Kanske blir stranden sista dagen idag då? Söndag jobbar jag 8-22, mån- 8-21 + natt 21- 10. Puh, så jag längtar nog redan till tisdag morgon så jag kan sova. Mannen har semester nästa vecka med. Å honom går det ingen nöd på iaf han är inte uppe med tuppen haha, kan nog lova att han ligger kvar i sängen när jag är tillbaka från stallet.



Om det blir stranden idag så får denna följa med! Riktigt spännande och TJOCK bok. Brukar inte vara mycket för krimromaner men denna är riktigt bra, en sån bok man fastnar för direkt. Fortsätter det såhär så blir  det nog fler Lars Kepler böcker.. :)

Mys fredag. Snorpapper nässprey och pizza....

img_1970 (MMS)

Mys fredag. Snorpapper nässprey och pizza. Måtte jag bli frisk till söndag, drygt att jobba 14 h annars. Hade faktiskt lite feber med idag så idag har jag inte gjort mkt ska gudarna veta.


Osminkad och genomförkyld sitter jag i bil...

img_3944 (MMS)

Osminkad och genomförkyld sitter jag i bilen och väntar på min man som är på banken. Kommer precis från resebyrån och nu har vi bokat OCH betalt resan, lika bra att göra det direkt så har man det gjort. Skönt att bara spara ihop fickpengar nu, men eftersom vi åker i januari så lär man ju hinna det gott och väl!      Åh det ska bli sååååå mysigt, familjen och min man. Idag ska vi sätta upp en tavelram i sovrummet och fixa lite med två papyrus vi köpte i Egypten ;) visar mer sen!


trött & sjuk.

nu ska jag till resebyrån i stan med mams och Emmy. Bka resa till vintern :)

Gärds

har varit iväg på Gärds idag men lite miljöombyte för Z, gick bra red runt på terrängbanan och i vattnet, å hon var hur duktig som helst. Blev ingen hoppning då vi såklart glömde det var Piia träningar :( men vi tränade andra saker istället. Ska ner till Munkeberg imorn och hoppa på deras bana :)

Här kommer lite bilder



Jag o ems, haha bjuder på den bilden



Liten Gabbi ,stor häst & lång Emmy vilken härlig kombination. ;)





Kollar in träningen. träffade även Sofie , det var inte igår. Det känns att man varit ifrån "hästlivet" när man träffar alla igen. Men det är superkul att vara igång igen. Dessutom måste jag ge ett STORT + till mina stövlar, SÅ sköna och det känns knappt inte att man har dom på sig. Italienska kalvskinns stövlar. Ja jag är nöjd.

Nu ska jag mysa på soffan

bye

lata dagar

åh! precis hemkommen från stranden!! Vilket UNDERBART väder det har varit! Nu har man blivit brun och snygg ;) Var där med Julia & emma, badade massor vilket inte tillhör vanligheterna när det gäller mig. Nu tänkte jag ta mig en liten powernap, sen ska vi till stallet och till Gärds och hoppträna med Z för första gången, lilla bebishästen ska börja sin karriär som elithäst!

ska be Emmy fota så lägger jag in lite bilder sen.

Ikväll ska jag hem till Johans syster och grilla, johan har kvalitetstid med sina kompisar idag för de åker till Stockholm imorn så då har han bara mig att vara med sen, men det är ju inte så fy skam det heller.

Semestern börjar gå mot sitt slut och igårkväll hos Emma satt vi och planerade min 25-års fest för fullt, ja herregud vilket ståhej det kommer bli. Jag kan ju säga att det kommer bli STORARTAT.

och imorgon ska vi hem till Nette på familjemiddag och ett litet möte angående något som jag har längtat efter i evigheter! vad kan det vara?

Älskar åhus, älskar stranden , det blir sådan skön "utomlandsfeeling"

Har varit i immeln och badat idag ikv blir...

img_6866 (MMS)

Har varit i immeln och badat idag ikv blir det grill kväll hos hjalmarssons och imorn ska jag träna hoppning med zamora!! Längtar verkligen!!