jag gråter tyst

sådär så ingen hör det. Jag var i Osby i lördes med jobbet, kollade på 1.30 hoppningarna. Kul! Men kallt! Jag kan för min allra vildaste fantasi inte tänka att jag faktiskt hoppat 1.30, det känns som en hel evighet sedan. O jag saknar det. så mycket!

här är min stjärna. En häst, en riktig individ som jag aldrig glömmer. Jag hade gjort vad som helst för att få tillbaka allt det där igen. Tävling, träning, meeting, gemenskapen, glädjen, adrenalinet, nervositeten
, inget INGET slår det. Och inget kan någonsin fylla upp det tomrummet. Men en dag, en dag ska jag ha en egen häst igen.





1.25 Gärds 2006.



vackra Z, syrrans gamla häst





Z
2011 i perstorp

friday

bildbomb. Jobbet. Hästar. Ego.



















puuuh

JAG HAR TRÄNINGSVÄRK x 1000000000000000

jag går som en 90 åring och jag gillar de!!

Ni som vi ha världens bästa pt börja träna på Fitness 24seven  her name is Victoria Eriksson!!

HÄr är hennes blogg ------->  www.frokenfitness.blogg.se


Nu är snart allting klart med husköpet. IDAG OM EN MÅNAD FÅR VI NYCKLARNA!!!!!! OH happy day!

Jag o johan var på Ikea, Ilva och Xxxl Lutz i helgen och kollade runt lite, vi var ute efter ett nytt soffbord. Och japps det blev det, ett vitt på Ilva. Tyvärr hade hemsidan ingen bild men jag ska göra ett tappert försök att visa den sen.

På Ikea blev det lite pysselgrejer, jag ska ju göra mig en anorlunda tavelvägg i vardagsrummet så det blev mycket ramar, lite krukor, bäddsätt och sånt skoj.

Inspiration







processhandleding

KAN VARA BLAND DET BÄSTA MED MITT JOBB

Jag har många positiva saker att säga om mitt jobb, detta var en av dem. :) Idag blev jag lite klokare och lärde mig att vi behandlare också är människor och att det är okej att inte alltid var så sterilt strikt. BRA!

Åter till inredningsprojektet jag har

Mitt hörnskåp ska målas vitt och till råga på allt så har jag fått en såndär romantiskt gammal symaskinsbord som jag ska använda i vardagsrummet är det tänkt. Ja det är mycket tankar som flödar, som Johan säger så är det inte lönt att planera något förrens vi har flyttat in så man ser var möblerna ska få sin plats.

Något i denna stilen vill jag att det ska se ut när det är färdigmålat


Inspiration

Idag har jag varit på min första riktiga second hand butik och tittat. Ja det var bara tänkt att jag skulle just titta. Var ju hos frisören i torsdags och vi började diskutera inredning, då det är väldigt relevant med tanke på vårt husköp och att hon själv håller på att renovera. Vad vi kom fram till var att iår kommer det vara fullständig kaos på loppisarna, folk kommer vara som galna i shabby chic stilen och vill göra om själva. JAPP och det är precis det jag har börjat med nu.

Jag vill inte fullständigt gå all in, men jag kommer att blanda modernt/ shabby chic i mitt och Johans hus. Johan vet ännu inte riktigt om det, men sa å andra sidan inget om när jag kom hem från second hand affären och hade köpt mig ett hörn skåp för otroliga 300 KRONOR!!

Det är detta som är charmen med det hela, lite pengar, mycket arbete och se sin egen prägel på en möbel växa fram. UNDERBART

Nu tog jag ingen bild på det här skåpet, men håll till godo, jag har inte hämtat det än och kommer inte göra det på en månad då det känns onödigt att dra det till lägenheten för att sedan flytta det igen till huset.

MEN jag ska bjuda på det underbara bordet från MIO möbler i Kristianstad som vi köpte häromdagen. Modernt men ändå enkelt.