2011 i text

Hur var hanapee's 2011?


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började jobba med ungdomar med neuropsykiska problem som har varit sååå spännande! Lärde mig att kritik inte alltid är negativ. Sa ifrån!

Har du några nyårslöften?
Ja iår blir det på riktigt. Jag lovar. Sluta röka för gott. Har lite annat att tänka på än att röka just nu känns det som :D

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej faktiskt inte, JAG inkl mina vänner är rätt sena på det planet, då vill jag tillägga att jag desssutom är 1 år äldre än de flesta av mina vänner. HAHA. MEN vi tar ett steg i taget riiight? 2000 talet är inte riktigt var det var på 1980 talet när man har 5 barn när man var 22.

Vilka länder besökte du?
Egypten

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Min 25 års dag, halloween, säkert mkt mer men som sagt minnet är INTE det bästa.

Vad var din största framgång 2011?
Att jag tog mig in som rekomenderat lägsta ålder (25) på ett hvb hem (hem för vård och behandling) helt utan kontaker och lyckades med att få fast jobb och få cred att det är inte många 25-åringa lyckas ta sig in i en sådan här verksamhet och fixa det :D
Största misstaget?

misstag och misstag. Ja inget som tydligen är tillräckligt stort att skriva om? JOOOO l´köpte H2O moppen från tv-shop. Jag säger som jag sa när jag va liten. LITA ALDRIG PÅ TV SHOP OCH KÖP ALDRIG NÅGOT DÄRIFRÅN HELLER! Det blev alltså en return på den.

Bästa köpet?
Iphonen utan tvekan OCH stövlarna från Falsterbo horse show.

Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol och kläder....

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
GLADARE


Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mer down to earth och inte tagit allt på sånt jäkla allvar hela tiden.

 

Favoritprogram på TV?
Fortfarande Greys, Filip Och Fredrik i alla dess former, dokumentärer.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Klänningar! Jeans och skjorta, leggins med långa tunikor,linnen och höga klackar!



JULDAGEN? Flipp eller flopp?

ja egentligen. Face the truth. Jag är egentligen för gammal för att ut o härja på juldagen. MEN detta blir sista året, sen kommer varenda liten krona man äger och har sparas så då är det inte tid för att ut o slira. Ska ut med syrran såklart :D

Det blir T-baren, gillar inte t baren direkt pga att det är stort som fan , två toaletter och aldrig ngt folk så det känns som man är på världens döaste fest. Men eftersom alla förköp är slut lär det bli folk. SÅ gott folk, ska ni ut? Var isf? Och när är man egentligen för vuxen för att ut o härja på juldagen? Vad tycker ni?



jinglebells..

tjoooho. 6 dagen i rad med jobb. Känns som jag har tuuuuusen saker kvar att göra. Har två julklappar kvar, ska baka julgodis. Hemmagjord daim och nougatcrisp :D Och sen är det julafton! Hej å hå! Och ingen snö har vi heller. Satt och planerade med jobbkollegorna från gamla jobbet att vi ska dra och åka skidor till våren, februari eller ngt. Funderade först på Vallåsen, men de har inte så många backar och sällan är alla nedfarter öppna. SÅ vi hittade ett annat :D

Isaberg i Småland, lite fler backar, lite längre att åka men ändå schyssta priser

Länk kommer här
http://www.isaberg.com/sv/hem/





Fyra timmar kvar tills jag slutar, ska bli kul att se vad sambon lagat för god mat. Är väldigt tacksam att jag har världens bästa sambo som är en stjärna i köket ;) Ja han är en stjärna på det mesta faktiskt!



Hur söta är dom här små liven som finns på mitt nya jobb? Två minishettisar som heter Lucifer och Lucia. *helt gudomliga och dessutom väluppfostrade. Det är ju inte så ofta shettisar är det, eller ponnier överhuvudtaget för den delen.




2011 i bilder.

Januari

Egypten med Johan & familj







Februari



fest och häst stod på schemat



Första tävlingen på året



Mars

Rolle skulle säljas så det var hårdtrimning och tävlingar som gällde







April

Sista tävlingen i Eslöv och Rolle säljs. Ingen mer ridning för mig på ett tag. Samtidigt kom jag in som timvik på Orana som behandlingspedagog :) Utan att någon hjälpte mig eller la in goda ord. Lyckan var total!



Köpte Iphone 4 och bil :)





Maj

Johan fyllde år

Jag börjde rida en 3 åring ( dressyr häst)



Jobbade också väldigt mycket under denna perioden


Juni

sommaren kom tidigt
Jag tatuerade mig
Lillebror tog studenten
Midsommar i skärgården i Stockholm
Emmy köpte Z













Nu strejkar blogg. Så resten kommer sen...

yeeeey

DET FUNKADE :) Vad tycks?

Happyface


jag vill ha en ny design!

ÅH! jag som är så dålig på stilmallar, kodmallar o allt vad det heter vill ha en ny design till min blogg!!

om man blinkar å ser så där oskyldigt snäll ut kan man få en då?


exsuse moi

det jag menade i mitt förra inlägg var absolut inte kopplat till att jag inte har världens bästa vänner, familj, eller sambo!! TVÄRTOM för det är det jag har!

Det jag menade var att jag, ingen annan än jag vill vara allt! Jag vill vara vältränad som en fitnes guro, jag vill kunna inreda mitt hem som värsta arkitekten, jag vill klättra högt på karriärstegen och vara bra på jobbet, jag vill , jag vill jag vill... Men jag måste komma till insikt att det går inte att vara allt! Jag kan inte göra allt det där som jag tror jag ska kunna. Det är okej att vara medelmåttig. Jag behöver bara att någon säger det till mig, men det går ju inte om man aldrig berättar det för någon?

Är det inte lustigt, jag jobbar som behandlingspegagog. Hjälper flickor att prata och komma till insikt med sina problem. Det gör jag bra.

Men varför kan man aldrig blotta sig själv på sina känslor. Nej för det är ju inte lika roligt. Och det är ju inte coolt att vara svag.

på jobbet

Ännu en lååång dag på jobbet. Klockan är nu 14.00 och jag slutar om 7 timmar. Jobbade 8-23 igår och jobbar 9-21 imorgon, och mån tis blir det bara 8-16 för att gå på de två sista 8.30-21 ons tors. Ja hej å hå!

Är så underbart glad för mitt nya jobb! börjar den 29:e på riktigt :)



" Allt för många av mina vänner födda på 80 talet har för höga krav på sig att snabbt bli självständiga och lyckas, skaffa en partner, se bra ut och vara smala, effektiva, glada, sociala, resa , hinna se världen och vid sidan av studierna extraarbeta. Det är en oerhörd kravfylld värld vi lever i idag och det är svårt att leva upp till alla förväntningar"

Jag känner igen mig, liksom med så många andra i min ålder. Vad fan var det som gick fel med oss som föddes på 80-talet. Jag känner mig själv bättre än någon annan. Vill jag åtminstone intala mig själv, jag har alltid satt krav på mig. Ingen annan typ föräldrar eller liknande har gjort det. Jag har gjort det själv, och jag lyckades med mina betyg. Men varför? För att bli sedd? För att någon skulle bli avundsjuk på lilla mig? Ja kanske.
Jag vet bara att jag ville satsa. Och det gick hem. Idag kan folk säga gud vad du har lyckats med ditt liv, tog mig ifrån min trassliga barndom, kom in på högskolan, har en socionomutbildning, världens underbaraste sambo, ny bil, ny lägenhet, nytt drömjobb. Och ändå är man fan aldrig nöjd?! jag vill ge mig en jävla käftsmäll. Jag ser ju vad jag skriver men hjärnan fattar inte det. Vad är det mer jag vill? HALLÅ WAKY PAKY från din drömvärld fröken Gustafsson. Du är inte miljonär. Och även om jag vore det, skulle jag blivit lyckligare? Men det ligger väl något i det där som jag skrev tidigare. Det är något speciellt med oss "80 talister", vi är väl födda till att puscha oss själva till the limit. Jag måste tänka om. För jag orkar inte ha det såhär

hohoho

tredje advent har passerat och det är fortfarande ingen snö eller minusgrader ute. Vet inte vad jag tycker om det?
Hiss eller diss? hiss för att det är skönt att vara ute, diss att det tar ner julkänslan 10000000 gånger.

Var ute med jobbet i helgen, jobbar dag denna veckan, nästa vecka är det julafton! TOKIGT! Sen är det mindre än 1 månad till Thailand! Det är med tokigt!!

Slänger upp lite bilder sen helgen











Snygga som få right?!!

Tips på gott julgodis man kan baka imorn?