Efter en hård semester tar jag och älsklin...

img_6266 (MMS)

Efter en hård semester tar jag och älskling semester med godis & film. Ha en trevlig kväll slänger upp bilder sen safarin imorn!


maaaaauuuuud

igen. Vi gör inget annat än äter här haha. Ska grilla karré med vitlökssmör :) Har varit på Monkey Tonkey land i em med barnen, jag vet inte vem som tyckte det var jobbigast, jag eller Nelly haha :)såklart har vi badat också. man blir som barn igen :)

ikväll blir det skridsko åkning, ja herregud balans har jag förvisso men inte på skrillor, sist stukade jag fingret :P Jag som spelat hockey en gång i tiden , haha pinsamt värre, hoppas det går bättre idag.






Sitter o funderar på om jag ska boka biljetter eller inte till Joe Labero på min o johans 2-års dag, hade varit super mysigt men undrar om de platserna som är kvar är bra och om man ser ngt?

Imorgon kanske det blir Safari park haha :)




LUNCH time ala Danmark





MUMS

Tillbringat dagen på Lalandia och sen har jag planerat tävlingskalendern iår, Jag har planerat den själv så jag får kanske höra med emmy med ;) 1Är sjuuukt taggad nu

mobilblogga?

funkar inte riktigt, la upp ett inlägg imorse som inte kom upp, antagligen pga jag stängt av mobildata och trafik.

Så jag provar såhär istället :)

Här kommer lite bilder







johans systerdotter

bokmal

jag har börjat läsa en massa igen. Periodvis läser jag massor, jag tycker det är super avslappnande. Just nu har jag läst två böcker av Sofia Åkerman en tjej som har haft ätstörningar och självskadebeteende.

Den ena heter " För att överleva" och den andra som är hennes självbiografi heter " Zebraflickan"




'Zebraflickan'' skildrar en artonårig flickas kamp för att frigöra sig från sin självdestruktiva demon, som har drivit hennes självskadehandlingar så långt att läkarna givit upp hoppet. Man får följa hennes tankar, hennes rädsla för att bli frisk och bortglömd, och hennes skam över sig själv, men också lyckan när hon upptäcker att världen inte var som hon befarat.

Utdrag ur boken:
''Mina tankar var de sjukaste, jävligaste, mest korkade, hemskaste och skräckinjagande någon kan föreställa sig. De var oförklarliga, och hängde inte alls ihop. En del av mig tyckte att jag hade segrat, att jag hade lyckats bra med balansgången mellan livet och döden. En annan del av mig skrek av rädsla och panik, för den visste att det skulle hända igen. Den delen visste också att Sofia faktiskt inte var odödlig.''


Jag har också beställt hem två böcker av Torey


Rävungen är berättelsen om sexåriga Sheila, en begåvad men emotionellt störd flicka. När hon binder fast en liten pojke vid ett träd och tänder eld, inser man att hon är farlig för sin omgivning och beslutar att hon skall tas om hand för vård. I väntan på en ledig plats på sjukhus hamnar hon i Torey Haydens klass för psykiskt handikappade barn. Nu börjar en hård och tidvis mycket otacksam kamp för att återge den lilla flickan hennes människovärde och hennes tilltro till omvärlden.

Torey Hayden är barnpsykolog och har arbetat med specialundervisning för barn med psykiska störningar. Sina erfarenheter har hon skildrat i en rad medryckande och gripande böcker.

just go with it









Fina häst

semester

ja då är det då dags för mig att fira min allra första semester (BETALDA) någonsin!! SKÖÖÖNT. Det förtjänar jag verkligen.

Det har jag firat med att köpa mig ett par jeffrey campbell skor! Börja med ett par, vill gärna ha de glittriga också men ska se hur de är att gå i först innan jag köper ett par till, de kostar ju trots allt lite ;) Jag har beställt dessa i svart läder

AWESOME!

Imorgon åker vi till Lalandia med min man och hans familj + syster, är hemma på lördag kväll/natt. Ska bli super mysigt har faktiskt aldrig varit där.

Vi diskuterade även en utlandssemester i januari, tror det lutar mot Grand Canaria, vi ska fundera på det tills imorgon. Någon Thiland/Kina resa blir det nog inte förren nästa år

Nu ska jag gotta i mig en Azteka, det är den goooooaste pizzan som finns, med tomat,ost ,skinka,jalapeno, tacosås, grön chili och vitlökssås! MUMS. Starkt ska det vara.

Förresten så färgade jag håret på DIVA i torsdags, BLOND är namnet och jag gillar det jätte mycket, har aldrig varit såhär blond tidigare och jag blev super nöjd. Här kommer en någorlunda bild ;)


SMS-inlägg

img_1329 (MMS)


AKTIVERA

nu ska jag aktivera mitt blogg konto så jag kan blogga från min iphone. Nu när jag har semester så kanske jag blir flitigare med bloggen :)

Har precis kommit hem från Maria magdalena marknaden i Åhus, blev ett par snygga trätofflor i brunt skinn. Ni vet väl att det är suuuuper inne och snyggt med! Riktigt nöjd.


jeffrey campbell

IM IN FUCKING LOVE

JAG SKA BESTÄLLA DOM NUUUUUUU


glad

ja ibland får man vara egoistisk. För människor är födda så, vi har levt som rovdjur i århundraden, starkast vinner right?
Jag ser mig inte som en egoistisk  person, däremot så tänker jag på saker som såklart gynnar mig och jag tänker ju på mig i första hand när det gäller arbete. Tex pratade jag med verksamhetschefen igår på mitt andra jobb. Han frågade om mina planer för framtiden osv. Jag sa jag ger lätt upp detjag har nu för ett jobb hos er. INTE för att jag inte trivs där jag är, MEN jag vill sårklart jobba med det jag pluggade till och det jag brinner för. Jag gör inte ett dåligt jobb där jag är idag, men jag brinner 10000 gånger mer för det andra jobbet, plus att arbetsdagarna inte blir så långa då man inte är så "låst". Jag VET där kommer bli 1-2 tjänster till hösten. Jag vågar inte ens hoppas men jag gör det ändå.
De vikarier som jobbaqr där är super gulliga och trevliga, men när det kommer till jobb så kommer jag göra allt som jag kan för att vinna. Det bara är så. Kalla mig ego, kalla mig vad du vill. Du hade också gjort det.

call it what u wanna call it

im a fucking workoholic. Känns bra att man jobbar typ 75 timmars arbetsvecka, "normal" arbetar man 40.....
Ledig i måndags bara o då var vi i FALSTERBO, blev en del inköp som jag är väldigt nöjd med förståss. Hade kvalitetstid med mams o Ems <3

Köpte bland annat det här

två schabrak med silver passpoal från protector. Schabraken gör sig inte riktigt rättvisa på bild, ett grått o ett svart

tävlings skjorta från Cavello i gult, jättesöt färg tyckte jag


Och det bästa av allt!
Ett par Italienska kalvskinns stövlar som är helt underbara, mjuka, följsamma och såklart SJUKT SNYGGA. Fick tom rabatt då jag kände den svenska "förmedlaren" eftersom han som gjorde stövlarna var från Italien och inte pratade ett ord svenska. I LIKE IT, så jag kommer definitivt ha snyggast stövlar på tävlingarna!





Man ser hur mjuka de är längst upp i skaften där skinnet hänger lite, inte som några andra skinnstövlar som tar 15 år att rida in sig i och de är ändå obekväma. Har bar amina tretorn o rider hemma i nu, känns som kalvskinnsstövlar ska man vara lite varsam med :)  De första riktigt "fina" stövlarna jag haft, har ifs köpt dyra stövlar från Mountain horse, de där stsc eller vad de heter, skitkassa, blixtlåsen sönder de töjde sig enormt och blev  skit dassiga. Sen Tretornen är ju praktiska men kvaliten är ju SÅDÄR!

Nej säga vad man vill om trender (och jag gillar tretornen annars så det säger jag inget om, men inte till det priset för den kassa kvaliteen de håller) men läderstövlar håller standarden längst!


Idag är det jobb 8-30-21
Imorgon 9.30-21
Fredag 8-15
Lördag 8-24+ jour
söndag slutar efter frukosten vid 9.00

HEEEY VILKET LIV VAAAA :)


Saknar Z vill rida henne NUUUUUUUUUUUUUUU

La cuscina ?

Slutade jobba 21 och hade en halvtimmes bilfärd till k-town ringde Lotta o kollade vad de gjorde och de satt på La Cuscina så jag tack dit, tog en cider och tjabbade lite :) SÅ varmt det var igår OCH idag känns som man är i utlandet, dock inte lika najs att jobba och sitta inne. :(

Idag rider Emmy Z :) Och imorgon rider jag henne innan vi drar till FALSTERBO, ska nog rida lite cavaletti och galoppbommar med henne. ÅÅÅÅ det ska bli så mysigt att gå och kolla alla utställare på falsterbo, jag ska nog köpa mig ett par nya ridskor + chaps, tänkte först på stövlar men onödigt så länge mina tretorn faktiskt är hela. Sen blir det väl bara lite smått & gott. Ska försöka hitta en rutig tävlingsskjorta med :)



Haha klockren bild!


semester..

semestern känns far away... 3 veckor till... puuuh. 1 vecka dagtid och två natt, nattveckorna är inte så farliga, då är man endå ledig dagtid så det är lugnt. VARFÖR går tiden alltid så sakta när man inte vill det....



två sletna och osminkade systrar hos mams igår :)haha love u

Nu ska jag anmäla till p&j ;)


SJUKT NÖJD



min arm ser helt konstig ut här



She flies with her own wings

på g igen

Idag har det varit en tidig morgon, var i stallet 06.45, fodrade, mockade och red Z innan jobbet. GREJT

Gick bra, hon var lite busig idag, unghästar är söta, man lär känna precis alla sidor av dom. Precis som ston, har aldrig haft ett sto och det märks markant skillnad på ston och valacker. Men det ska bli roligt att utvecklas tillsammasns. Det är skönt på ett sätt att hon inte gjort ngt i hoppingen tidigare för då har man ingen press på sig, vi tar allt i hennes takt och pressar inte henne, men hon tycker det är skoj med hoppning iaf och så vill vi att hon alltid ska känna :) Hon var genast mkt mer loss idag än igår, hon är så känslig med så man får lirka försiktigt när man vill ha loss henne och då svarar hon direkt.

Lite bilder sen igår som Emmy tog när vi red på fältet



Nya schabraket,besnkydden och luvan :) super fin blev hon





Trevlig trav har hon :) Bara galoppen som ska bli lite starkare med





Jag ser väl ändå inte såååååååå liten ut? haha