you had me at hello

haft semester! Japp ni hörde rätt! It was WUNDERBART! Tillbaka på jobbet igår, jobbar inatt + fre. Hel ok vecka.

Har äntligen färgat mitt hår, nu slipper folk kolla så konstigt på mig haha.

Håller äntligen på att lägga över bilder mm från Iphonen, börjar bli en del. Ska slänga upp liten bildbomb tänkte jag. Idag insåg jag hur mkt min mobil betyder när jag tappade den nä rjag red (!!!) Men tack vare  Emmy så fick jag åka till hennes jobb, ta hennes mobil och åka tillbaka till stallet och sen ringa till min mobil. Och ta mig fan , jag hittade den!
JA ibland ska turen vara med en :)



25 års fest fin.



Oredigerad från Iphonen

Redigerad bild.

Bild tagen idag.

Osminkad på jobbet. Lite kortare hår. Jag gillar det!



Ego.

Ja va fan?


Fina

img_4678 (MMS)

Fina


käftsmäll

Jag gav mig själv enkäftsmäll. Det hjälpte som fan.

Vad fan håller jag på med egentligen? Vem fan tror jag att jag är? Varför är jag så helvetes odiciplinerad?!!!!!! ARG!

Nu är jag taggad till tusen. Inte fan har jag slängt ut 250 000:- helt i onödan? NEJ! Så ska det inte vara!

tävling på lördag

Sista tävlingen för året blir i Persorp, Z ska gå 90-1.00. :) Har inte blivit så mkt träning så kan inte ha för stora krav eller förväntningar heller, men det ska bli kul iaf, startade 24 i första och typ 70 något i 1.00 så får va där relativt tidigt iaf.

Första tävlingen iår var perstorp o sista blir perstorp, känns som jag gillar den banan ;) Dessutom har jag fina minnen därifrån.

Det var där jag red min första 1.30 på Pelle och var PLACERAD, var så lycklig och shockad så jag grät när jag kom ut från banan. Underbara älskade saknade lilla häst. Du tog mig dit ingen annan trodde, men det var du och jag. Vi var ett.

Minns fortfarande den dagen som det vore igår. Red en 1.20 A:0 först, var så nervös och klantade mig så jag hade typ tre nedslag (pelle hade aldrig nedslag) nja det var åtminstonde ytterst sällan. Jag red på alldeles för kraftigt och kände till slut att jag inte hae kontroll på honom, Pelle tyckte förståss det var lattjo. Så jag utgick. Inte jättebra feeling till 1.30:n alltså. Minns när jag gick banan, jag såg knappt över muren.. Men det släppte så fort vi hoppade första hindert, efter sista hindert som var kombinationen om jag inte minns fel tänkte jag, - Herregud jag är i omhoppning, jag hade inte riktigt så bra koll på den men hjärnan skärpte sig och Pelle med :) O det räckte till placering.



En av mina lyckligaste dagar jag minns! Känslan av att vara så lycklig att man gråter slår det mesta!




Z o jag i perstorp i augusti


hunters

yes, efter mkt om och men så har jag beställt ett par Hunter stövlar. Eftersom jag har lite bredare vader så kan jag inte ha de höga och jag blev els och lågor när jag förra veckan såg ett par på Donna som var LÅGA. MEEEEN jag tyckte 1290:- är mkt för ett par gummistövlar...

Så har jag funderat av och an... De är praktiska, jag tycker de är toksöta, man kan ha de i stallet osv osv. Så jag började kika runt på nätet och hittade dem på en sida som hade rea på just som ajg ville ha för 874:-, o jag jag tycker jag varit värd dem! jag har jobbat massa extra pass denna OCH förra månaden så ja dom blev mina :) Visst är de suuuuper söta ! ?



Ja säga vad man vill om rosa, men jag tycker de är så söta! Varför ska man vara som alla andra och inte synas?


mys.

haft en underbar helg med Johan. Den spenderades på Ronneby brunn med övernattning och treräters samt spa. Härligt med egentid för varandra, så lätt att falla in i vardagsfällan.

Söndagen spenderade jag i stallet halva dagen, så skönt väder. Red ut med Z och pysslade i stallet.

Jobb igår, extra pass, natt tis-ons-tors. Ledig helgen och sen har jag semester nästa vecka. :) tävling på lördag och farsdag middag på söndag.


beauty vs the beast



älska denna bilden då :)

tagen från i helgen på halloween


good day

bra dag idag. Började isf sådär, såg att opeln stod hemma? OCH EN P-BOT! Det visade sig att j hade varit kass under natten och var hemma. Jag pussade lite på honom och åkte sen med Emmy till stallet och fick rida idag. I en dressyrsadel och den var awesome! Tro det eller ej men det kändes bra :P Lunch på stan med Evelina :) mkt trevligt. Hem och somnade på soffan med  Johan, lagade mat och back on work 21-10. Fredag natt med sen drar vi.

Båt, flyg, spa, hotell? Jag har ingen aning vart vi ska och jag längtar!

Kollar på världens bästa program , dvs Greys Anatomy på jobbet. Blir nog filmtajm sen.






pessimist,pesssomistisk

ja jag lät kanske lite väl pessimistiskt innan. Jag menar inte på ngt sätt att jag har det svårt och jobbigt i mitt liv. Men ibland kommer det stunder när det är extra jobbigt. Periodvis har det varit tungt, jag har jobbat som ett AS rent ut sagt, över 120 %, kroppen börjar bli trött. Man börjar tappa bort sånt som man tycker är roligt för man är trött. Har knappt träffat ngr vänner som innan. tappar gnistan till allt. Idag har varit en jobbig dag. Hatar att vara osams med den jag älskar och vill dela mitt liv med. Jag vet att han gör allt för mig. Men ibland är det svårt att dela på sig.  Ja visst man växer upp men ska man ha det såhär? Jag vill inte jobba ihjäl mig för att leva, men idag funkar det så.  Pappa skulle fyllt år i fredags. <3 Jag saknar dig fast jag knappt minns dig. Hur går det ihop? Eternal love?

vänner & familj. Tack för ni finns.


fuck BLOGGGGGGGGGGGGGGG:SSEEEEEEEEEEEEEESjävlamongososokfapöikjgsolgjnskjvnsikvnjkszjvnsikav fotouppladdning!!!!!!!!!!!!!!!!

tråkig

jag har varit tråkig. jag är tråkig. jag har bara tråkiga dagar. Johan har rätt, jävla hamsterhjul man lever i. Jag är trött i kropp och själ och det ska bli så himla skönt att komma iväg med min älskling på weekend i helgen.

varför överarbetar jag allting allting? alla känslor och tankar? Det är jobbigt och det tar upp min energi. Bara som att städa lägenheten? Matsedlar för att strategiskt slippa stå kl 4 o fundera vad man ska ha för mat. O jag har inte ens barn? hur ska det gå sen?

Den enda turen som inföll idag var att jag kollade mitt pass som diffade på FYRA dagar från att var giltigt 6 mån EFTER vi kommer hem från Thiland så jag upptäckte jag var tvungen ta ett nytt.
Blev varnad att pass tjofräsen  KANSKE inte funkade i kstad och att man hade isf varit tvungen att åka till en ann a stad. Men den fungerade, och tack KRISTIANSTAD för det- Inte nog med att man ska lämna fingeravtryck, sen la polisens-fina-lilla-pass-kamera på 25 kilo på mitt ansikte å jag skrek rätt ut i hela byggnaden HERREGUD! sådär såg jag inte ut när jag gick hemifrån sa jag til tjejen i luckan som typ skrattade åt mig. - Ja kul för dig att du ser ut som 25 fastän du är 35 och jag ser ut som ngn som kommer från biggest looser , ingen kommer känna igen mig på det där fotot! TA ETT NYTT. hade hon ine gett med sig hade jag fan gått därifrån, utan att skoja.


kommer lite bilder sen när mobilen känner att den vill ladda upp igen..