LÄGNEHTEN ÄR VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

o herregud! johan ringde precis, han ska o kolla på den kl 5. Tyvärr kan jag inte följa med, men eftersom det är våra grannar så vet jag ju hur den ser ut!!!!!!!!!!! OHHHHHHHH JAAAAAAAAAAA. INFLYTT 1/1 2011

jag önskar jag kunde visa hur jävla fin den är! Men jag ska se om jag kan sno bilderna från johans telefon o uppdatera.

Genast så¨blev denna dagen VÄDLIGT bra. Har haft /har en vääääldigt lugn dag på jobbet.

Jag vill vara brun och slippa se ut som ett lik. Fast o andra sidan är de ju halloween på lördag. O gisssssa vad jag ska vara?
Häxa haha.


lägenhet?


Lägenheten är nybyggd 201006 och ligger på Västra Storgatan 3, 1:a våningen på innergård.
Öppen planlösning kök/vardagsrum.Köket har rostfria vitvaror.
Badrum med dusch/kakel/klinkers och golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten.
Lägenheten har ljusmålade väggar och är inredd i skandinavisk stil. Ekgolv genomgående i alla rum.
Inflyttning senast 1/1 2011


Är redan på vår nyvarande adress :) bara det att den är 30 kvm större och EN PLANS lägenhet. Just nu bor vi i en etage lägenhet. (tvåplans) men världens sämta planlösning, jag tycekr det, men johan tycker den är awesome. Ja om man bor själv, men nu har jag praktiskt taget bott där sen februari och nu vill jag ha större! Jag vill kunna ha matbord (!!!!) och ett större sovrum som inte betyder gå-in-backa-ut och GARDEROBER! Kan ni förstår att vi bor i en lägenhet HELT utan en endaste garderob eller förvaringsutrymme? där snackar vi ungkarlslya haha. Så ja fråga mig inte hur vi får plats med allt men tydligen går det. Mammas garage har hälften av alla mina saker.


Egopic sen i helgen

Quite easy- Kille


Före. Dvs han ser ut som en travare.



Efteråt. Ja nu ser det ut som en häst.

Detta är en försäljningshäst. 5 åring E: Quite Easy som jag förhoppningsvis ska kunna rida runt på och ut och starta lite bebisklasser. Än är han väääääldigt grön. Så vi longerar bara nu tills,  han har fått ner energin på en lite mer normal nivå. Är ju såklart lite orolig för att han är lite bockig, men om vi får in han i arbetet och han bättrar kondis så får jag väl börja med att lina honom innan jag hoppar upp. Som sagt, denna vecka är väldigt stressigt. Ska rida imorn bitti, fredag, lördag o söndag. Sen börjar mina 2 veckor natt. Johan har ju dessutom min bil pga att hans är kass IGEN. Så han har min bil till jobbet, vilket gör att jag inte har ngn bil. tur att jag jobbar i city, annars hade det blivit galet.

O nu har jag beställt för sista gången tretornstövlarna. Sålde mina marinblå pga av att jag trodde det skulle bli uppehåll med ridningen. Men när alla positiva besked sen trillade in så vore det ju lustigt om jag skulle sluta rida haha. Så jag hoppas få dem i slutet på veckan.
Vill dessutom ha en whitaker hjälm med..... Åhh...


today´s gonna be a long day

Gick in o jobbade tidigare idag. 7.30- 21.00 idag. Puh. Ja jag skainte klaga nu för at jag har ett jobb, som jag dessutom trivs kanon med!

Usch jag var arg innan idag, jag hatar när folk tar mig förgivet. Jag hatar när folk tror de har makt, nej makt är fel ord, nä folk har förmågan att få mig att känna mig som att jag har fel fast jag inte har det. Men jag har blivit bättre på att säga ifrån. Jag fick höra en positiv sak av Sara i helgen, hon sa - Du är en sån rak och ärlig människa, du säger precis vad du tycker. Ja jag har börjat med det nu. Innan gjorde jag inte det, jag jamsade bara med. Gabbi kan du göra det, kan du rida min häst, kör mig dit, bla bla bla. Ja och jag gjorde det för att inte den personen skulle tycka illa om mig eller att jag inte var hjälpsam. Jag är en varm kärleksfull människa, men man trampar inte mig på tårna längre. Idag sa jag till J också. Du får för fan lära dig lite framförhållning. Ja och det var precis vad jag menade med, och han blev inte arg. Och det kändes bra efteråt. Jag mådde bra av att säga ifrån, folk ska inte ta varandra för givet. Uppskatta det ni har. ♥



Jag älskar dig



åhhhh!!

bloggdesign gör mig gaaaaaaaaaaaaaaalen. Jag fortsätter med det imorn istället. Jag hade ju tänkt få in en bild.... ÅH!

Ingen ridning idag, jobbar till 21.00 ikväll. Och imorn och på torsdag, men jag siktar på att vara morgonpigg så drar jag dit innan jag börjar jobba. Blir förhoppningsvis bara Rolle, hinner nog inte kille med. Fredag, lördag och söndag blir det heldagar i stallet :) O sen går jag på natt nästa vecka så då behöver jag inte bekymra mig för att inte hinna med.



Nästa helg är det Ladies night !!!! Å det ska bli tokskoj, har redan klänning fixad, middag hos eve först o utgång efteråt!


MÅNS FUCKING MÖLLER! Jag ler stort redan bara av att höra hans namn. O herregud vad roligt det ska bli.

tisdag morgon

sitter på jobbet nu :) lugnt för tillfället så då passar jag på att slänga in ett litet inlägg. Var o pysslade med hästarna igår, gjorde Kille jättefin! linade honom också o sören vad busig han är... Puuuuh det kommer nog bli ett par veckors longernade innan jag hoppar upp på honom. Han är bara 5 år men är ungefär som en 4-åring... eller 3.... haha så det ska bli spännande att komma ut på lite bebistävlingar med honom så småningom.

Rolle gick fantastiskt bra, hoppade honom lite och det var rätt så bra tryck i honom och han sög dessutom hinderna vilket har varit lite av hans nackdel innan att han inte gjort o då har jag inte heller vågat rida i den bra galoppen för att få bra språng, men det kändes kanon igår!

Tog foto på kille igår med min mobil, men glömde sladden hemma så det får bli en update senare på de ;) sry.



Jag o Rolando på Willands ifjol.


~ Vad har du gjort inom ridningen ~

Hoppat [x]
Ridit dressyr [x]
Skänkelvikning/sidvärts [x]
Galopperat [x]
Piaff [ ]
Passage [ ]
Tölt [x]
Hoppat utomhus [x]
Badat med häst []
Ridit på egen hand [x]
Testat voltige []
Suttit på en häst som skenat [x]
Tappat kontrollen över hästen helt [x]
Ramlat av [x]
Bakdelsvändning [x]
Framdelsvänding [x]
Ridit dressyrprogram [x]
Tävlat i hoppning [x]
Tävlat i dressyr [x]
Tävlat i fälttävlan [x ]
Tävlat i någon annan kategori [ ]



Jobbat hela helgen

jahapp. Jag är ledig idag. WOOOHO. Jag jobbade 7 dagar förra veckan och hade tycärr inte tillgång till min dator vilket gjorde att det inte heller blev ngr blogginlägg.

Idag har jag varit så flitig, gjort massa tråkiga saker som bara måste göras. Städat, tvättat, handlat,pantat burkar.... ja U name it. Nu ska jag snart in till stan o fika med Julia o malin : ) o diskutera fram halloween utklädnad till i helgen!!! faaan vad skoj de ska bli. Det känns som det är mkt denna helgen, på fredag firar jag o Johan ett år ( eller rättare sagt är det ett år sedan vi träffades exakt) o lördag halloweenfest o söndag är det tävling i Skyrup.

Senare i eftermiddag ska jag fixa till Killes man, svans ja allt man kan tänkas för en makeover. Tänkte slänga upp lite bilder på det sen.

Hittade två vimmelbilder sen i lördes på Bånken jag o bosson Sara, jag o Evelina på ett hörn ♥

hurtig som bar den

imorse gick jag upp kvart i sju och begav mig till stallet, fodrade hästarna och  sen en kort trimmning på rolle. Han var ganska fin. Tycker han är lite hård i munnen, det var mycket bättre innan, men det är bara att kämpa på. Det är ingen trähäst iaf haha. Sen började jag jobba 9.30 - 16.00. Hem o träffa min sambo o sen personalmöte på House of bagles med min iced vanilla latte :) Jobbet betalar, det är annat från kommunen som knappt bjuder på kranvattnet.


Sen blir det mys för resten av slanten idag, det är ju maaassssa bra på tv, Greys bland annat. Imorgon är det jobb 9.45 - 17.30. Världens märkligaste tid men men. I tollarp, får väl se om mor min kan köra mig eller om bilen är fixad sen någon SNORUNGE slog in rutan på den.



skyrup den siste? hm. Jag funderar lite till.....Hade velat dit o se anläggningen och hinna ta en pay and jump innan vintern. De har ju tyvärr inget ridhus annars är ju avståndet perfekt dit.


jag vill!

OOOO jag vill så mycket. Tänk vad roligt det hade varit, living the dream.


oskuldsinlägget

jamen hallå igen. Det här med blogg kommer o går. Men eftersom jag numera har ett JOBB som också innebär lite mer "frihet" så gör det att jag kan blogguppdatera mer och oftare än vad jag gjorde innan. Antar att jag har en annan gnista också. :)

tisdag idag, jobbar fram till 21.00, och sen hem och hinna umgås med Johan. Blir ju långa dagar när jag jobbar 8.30 - 21.00, o då får man ta vara på de timmar man hinner umgås och planera allt annat vid sidan om.

En kär vän sa till mig i lördags,  hallå du har allt, en fin lägenhet, en pojkvän som älskar dig och ett jobb. Ja ,jo det har varit allt jag strävat efter i ett år och plötsligt har jag allt, men ändå vill jag ha en större lägenhet, mer pengar bla bla bla. Varför i helvete nöjer man inte sig? Jag älskar mitt liv som det är nu. Jag trivs verkligen som personlig assistent och det är långa dagar men det är aldrig mån-fre jobb och jag är också ledig mkt. Som de två veckorna när jag jobbar natt. PERFEKT! i två veckor kan jag o johan umgås från de han kommer hem. O på förmiddagen kan jag rida o hålla på med hästarna! Men som sagt letar vi två eller trea då vår nuvarade lgh är för liten så vet någon (gärna privatägd) så hojta bara till.
Imorgon skulle jag trimmat Rolle lite men är tvungen att hoppa in på jobbet så det blir inget, torsdag får det bli tidigt som fan isf för jag börjar kvart i 10 på fm. Åh typ sikt, men denna veckan är out of rage men jag har ju själv valt att jobba såhär mkt med så då får man också ta det.





Nu har jag fått ett väldigt positivt samtal!!!!!!!!! Jag vill egentligen bara skrika av lycka men jag gör inte det förrens allt är klart.







Välkommen till min nya blogg!