its all about me

Gabriella Therese Elisabeth Gustafsson är mitt fullstända namn. Är numera 24 år gammal and born and raised in K-town. Jaha räcker det eller? haha? Antagligen inte.
För er som inte känner mig är jag en hästintresserad socionom, jodå det går att kombinera ;) Vet inte hur mkt av mitt förflutna jag är sugen på att ta upp, men jag vet också att det blir en bra mkt intressantare läsning också. Vi börjar med att säga att jag är väl definitionen på vad ett maskrosbarn är.

"Maskrosbarn
är barn som har det svårt hemma men som klarar sig ändå, ungefär som en maskros kan växa upp genom asfalten"
Min pappa gick bort för exakt 12 år sedan, och min mamma gick mer eller mindre in i väggen och blev psykiskt labil, detta ledde till att socialen blev inkopplad. Kort o gott hamnade jag i två olika fosterfamiljer. Den sista jag bodde i har jag fortfarande en nära kontakt och där har jag mina "syskon" emmy & hampus. Det är en familj som kom att betyda väldigt mycket för mig som hjälpte att bygga upp mig på så många olika plan. Jag kände mig delaktig i deras familj, älskad och accepterad för den var var. Jag fick också bekräftelse som var något jag saknat i flera år. Det är underbara människor, för man ska veta att det är lika svårt att ta in en ny familjemedlem som att bli en ny familjemedlem. Jeanette jönsson, emmy linde & hampus linde ni betyder väldigt mkt! <3


När jag sen tog studenten flyttade jag till min första lägenhet och började plugga till socionom på Högskolan i Kristianstad. Därimellan tills idag flyttade jag till Österäng, och sen flyttade jag in med Emelie som jag bodde med i 1 ½ år tills jag träffade min stora KÄRLEK Johan <3 I januari 2010 tog jag examen och i feb flyttade jag in med Johan.

Mina intressen under hela min uppväxt har varit HÄSTARNA

Min första häst var en c-ponny som hette Mizty som vi red in själv och jag lärde mig enormt mkt på. Min andra ponny blev en D-ponny. Super-Trooper Skimmel, 9 år utb LA dressyr lätt hoppning.  Vi gick från att jag inte tävlat något till LA hoppning och Lätt klass fälttävlan.

Nu till stjärnan i mitt liv.

Eruopé





Han tog mig från att aldrig ha ridit stor häst o varit livrädd till att ha placering i 1.30 hoppning!!!!

En helt underbar häst på alla sätt och vis som hade ett hjärta av guld. Jörgen Larsson frågade mig efter en träning vem han var efter och jag svarade - Steinbeck.  Det kan man verkligen inte tro (inte för att Steinbeck var en ful hingst utan för att han var dum och svårhanterad) Pelle hade med sina ovanor, att slänga sig och bli rädd för allt, men på hoppbanan fanns där inget som stoppade honom! Denna häst är en av de finaste jag suttit på och utan honom hade jag inte ridit idag. Hade det inte varit för jag pluggade och inte hade ngn bra inkomst skulle jag behållt honom o haft som mål att hoppa  YSM 1.45.

Jag sålde pelle o köpte Daikiri. En tokig men rolig häst. Jennifer Norrman undrade om jag var riktigt klok när jag provred honom. Han skenade mot hinder, men jag såg ngt i denna hästen. Han var dessutom bra mkt större än lilla pelle på 1.60, dacke var ca 170 men mkt fullblod och egen motor så för den delens skull var et inga problem.

När jag fick hem honom var han skogstokig, han skenade runt i paddocken varje ridpass och nu började jag tycka det var läskigt. Ingen ville sitta upp på honom, jag märkte att det var inte för han var dum utan han var rädd. Så Jag började rida ut. O VILKEN HÄST JAG FICK! Lugn, avslappnad o jag kunde galoppera för första gången på evigheter. Han fick förtroende att jag inte skulle piska eller göra honom illa och efter mkt jobb så kunde jag rida på ridbanan utan problem. Han startade jag 1.10 reg med pacering som bäst.









Efter det blev det ingen mer häst. Jag var fattig som studerade och hjälpte till att rida andras hästar. Idag rider jag Rolando som jag har gjort i 1 år. En val med okänd härstammning som är lite tyngre i modellen och ca 170.
På lördag bär det av mot årets första (sista) tävling. Bättre sent än aldrig. Nja fast tänkte starta i Flyinge med nästa helg igen.

jaha. nu har blogg gett upp bilduppladdningen. Jaha, där tog väl också bensinen slut.
Jag besvarar gärna frågor om ni har ngr.





en månads inlägg

hittade en inspirationslista. Tror alltid inläggen blir roligare o framförallt mer intressanta om de är verklighetsanknutna.
Idag blev de ingen ridning imorse innan jobbet pga snööööööööööö. Imorn ska jag longera om det går o på fredag får vi åka till ridhuset o trimma innan tävling på lördag.

Presentationen kör jag senare idag :)








Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

ego

yes I am.

Från ladies night förra helgen :) det var AWESOME





Nehe, en timme kvar tills jag slutar. Undra om jag ska orka göra ngn mat när jag kommer hem eller det baral blir en toast? tror nästan det. ÅHHHH imorn ska jag göra vid mina naglar :) rooooosa tänkte jag.

Jag vet inte hur jag ska göra med min hårförlängning på lördag. Ska jag sätta i den när jag kommer hem och vara färdigsminkad på jobbet? ja det får nog bli så, kommer aldrig kunna sätta i det själv. Det är ju bara clips men anway

Jag är NYFIKEN vad johan ska köpa till mig <3

kändismaskerad...

ÅH! det ska bli super kul. Mindre ssuperkul att ia ska vara i fjällen i 6 månader.. Men hon är ju flyttfågel så det passar henne bra.

Dålig update? ja jotack jag vet. Förra veckan låg jag sjuk mer eller mindre hela veckan, feber,hosta ja u name it. Och sen har det hänt så mkt på hästfronten så man knappt hunit med när man har jobbat också. Har flyttat alla hästarna till ett eget stall så nu när fabian är på semester har jag o tina tagit hand om ALLT. Puuhh man hade glömt hur mkt jobb det är med att ha ett eget stall, men det är förstås roligt med!
Jag rider rolle och vi satsar på att åka på pay and jump den 27 november. :) Ska ha med oss sami som ag och tina rider båda två så ska hon hoppa henne.

Idag jobbar jag till 21.00 och sen är jag ledig tis,ons,tors. Ska göra vid mina naglar hos Emma imorn till min födelsedag :) :) sen funderar jag fortfarande på vad jag ska bjuda på på lördag. Ngt lätt bara, men vad är lätt? och när ska jag hinna det när jag jobbar 9-21 fre OCH lördag. Hm. Ja det tåls att tänka på.

Ingen ridning idag heller pga av jobb, och att johans bil efter tre veckor fortfarande inte är klar. Så jag har ingen bil för den delen heller.